Quality is what matters most

Hier een tekstje schrijven over dat hoge kwaliteit in ons DNA staat. En dan het hele idee is om kwalitatief in het aller hoogste segment te zitten

Lees verder

Unicorny is onstaan uit de gedachte? Waarom zijn wij de beste truien gaan maken? Waarom kiezen wij nu alleen voor het maken van hoodies? Wat vinden wij allemaal belangrijk aan een goode hoodie?

Onze missie hier groot

Als je onze hoodie draagt, hoor je erbij… Je bent onderdeel van een lifestyle een statement naar de gevestigde orde. Rebels! een tikkie stoer maar wel met bewondering voor een mooi product en kwaliteit etc etc.. de feeling moet in dit stukje tekst dus helemaal duidelijk zijn. Om dit tekstje te schrijven moeten we goed ons archetype Rebels erbij houden en evt andere merken uit de kleding branche die ook onder rebels vallen. en we dus inspiratie uit kunnen halen.

Hier gaan we misschien nog ff verder met die feeling die je van ons product en merk moet krijgen. maar zeker ook even nog een keer in op het duurzame aspect en hoe goed wij zijn voor de wereld. Ook dat we ze uitlokken om mee te doen aan ons merk door via #unicorny shit te plaatsen of ons te contacten bijvoorbeeld: Do you have questions or comments about the brand or our products, please feel free to contact us.

en dan de gegevens:
Nummer
email
adres

Quality Over Quantity

Wij zijn awesome voor mens en natuur

Nog een keer de belangrijkste dingen van ons merk herhalen. En dan Call to Action! Hoor erbij, koop shit van ons!

Quality Over Quantity

Join onze socials of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons fantastische avontuur